کرفس به دلیل داشتن ویتامینb و c برای از بین بردن جوش ها و لک های پوستی مفید است.به گزارش خبرگزاری زنان ؛ کرفس جزو سبزی هاست و منبع غنی از ویتامین c و k، منیزیم و پتاسیم است.کرفس ماده غذایی لاغرکننده ای نیست و دارای ترکیباتی است که موجب افزایش متابولیسم بدن می شود.کرفس به دلیل مواد معدنی منیزیم و پتاسیم برای آرامش اعصاب و بیماری های روحی مفید است. بی خوابی و کم خوابی را از بین می برد. همچنین دارای آنتی اکسیدان های قوی است. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 24 اردیبهشت 1390 |
مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی و کاهش کلسترول می شود که این نوع چربی عامل ایجاد بیماری های قلبی و دیابت است.زغال اخته چربی سوز استبه گزارش فاکس نیوز، پژوهشگران، عصاره ی بلوبری به نام پلی فنول ها را بر روی بافت های حیوانی در آزمایشگاه مورد بررسی قرار دادند. آن ها دریافتند که نمونه های بافتی که بیشتر از همه در معرض عصاره زغال اخته قرار گرفته بودند، پس از اندازه گیری بعدی کمترین محتوای چربی را دارا بودند. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 24 اردیبهشت 1390 |
یک متخصص تغذیه گفت: گریپ فروت تصفیه کننده خون است، عطش را رفع و اختلالات مفصلی را درمان می کند.مرتضی صفوی اظهار داشت: گریپ فروت سرشار از ویتامین c و پتاسیم، فولات، آهن و کلسیم و ویتامین های گروه b و a است. وی گفت: گریپ فروت دارای بیوفلاوونوئید است که از بدن انسان در مقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی محافظت می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این متخصص تغذیه افزود: گریپ فروت عمل هضم را آسان می کند و به دلیل داشتن ویتامین c و بیوفلاوونوئید برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 23 اردیبهشت 1390 |
هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است که مصرف آن در فصل تابستان به دلیل آنکه باعث رفع تشنگی می شود تشدید می گردد و بر این اساس آشنایی با فواید بی شمار آن با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما می تواند مفید واقع شود.دکتر کیومرث دانشور فوق تخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا درخصوص فواید مصرف هندوانه، اظهار داشت: هندوانه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین c و ماده آنتی اکسیدانی موسوم به لیکوپن است که همه این آنتی اکسیدانها می توانند رادیکالهای آزاد را خنثی کنند. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 22 اردیبهشت 1390 |
یک متخصص تغذیه گفت: هلو برای مبتلایان به بیماری های کلیوی و رماتیسم مفید است اما افراد مبتلا به دیابت نیز باید از مصرف آن پرهیز کنند.مرتضی صفوی در گفت وگویی اظهار داشت: هلو میوه ای است که هضم آن بسیار آسان است و سرشار از ویتامین های گروه b ، a و c است. وی گفت: هلو تقویت کننده بدن است و به دلیل داشتن آب فراوان، برای رفع تشنگی و کم آبی بدن نیز مفید است. هلو و برگه خیس شده آن ملین بوده و برای رفع یبوست بسیار مفید است. |
منبع : لقمه تاریخ : 21 اردیبهشت 1390 |
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گشنیز هضم کننده غذا، مقوی معده، ضداسپاسم و ضدنفخ است.محمد صالحی سورمقی اظهار داشت: گشنیز گیاه بومی جنوب اروپا و مناطق مدیترانه است که در بیشتر نقاط ایران می روید و از خانواده جعفری است. وی گفت: گشنیز گیاهی علفی، یک ساله و به رنگ سبز است که ارتفاع آن تا 80 سانتیمتر نیز می رسد؛ گشنیز و تخم آن در طب قدیم ایران سرد و خشک معرفی شده است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان داشت: از گشنیز در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود و نام علمی گیاه (coriandrum sativvm) است. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 21 اردیبهشت 1390 |
یک متخصص تغذیه گفت: هلو برای مبتلایان به بیماری های کلیوی و رماتیسم مفید است اما افراد مبتلا به دیابت نیز باید از مصرف آن پرهیز کنند.مرتضی صفوی اظهار داشت: هلو میوه ای است که هضم آن بسیار آسان است و سرشار از ویتامین های گروه b ، a و c است. وی گفت: هلو تقویت کننده بدن است و به دلیل داشتن آب فراوان، برای رفع تشنگی و کم آبی بدن نیز مفید است. هلو و برگه خیس شده آن ملین بوده و برای رفع یبوست بسیار مفید است. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 20 اردیبهشت 1390 |
زیتون یکی از میوه هایی است که نام آن در قرآن مجید برده شده است به همین دلیل این میوه به نام میوه بهشتی نیز نامگذاری شده است. در کشور های ساحل مدیترانه روغن زیتون یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده رژیم غذایی است. مصرف زیتون یا روغن زیتون برای داشتن جمعیتی سالم و عاری از بیماری مهم به شمار می رود. بررسی ها نشان می دهد که مصرف روغن زیتون اثر محافظتی چشمگیری در برابر سرطان و بیماری های قلب دارد. |
منبع : شبکه خبری صنایع غذایی ایران تاریخ : 20 اردیبهشت 1390 |
آووکادو یک ماده غذایی کامل با 14 ماده معدنی مفید برای تحریک رشد بدن است برای مثال حاوی املاح آهن و مس است که برای خون سازی مفید هستند یا دارای سدیم و پتاسیم است که نقش مهمی در حفظ تعادل شیمیایی بدن ایفا می کنند.این میوه به دلیل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه می دارد، بنابراین برای افراد دیابتی و افراد دچار افت قند خون مناسب است.دکتر فییل لمپرت متخصص صنایع غذایی در یک مطالعه جدید درباره خواص این میوه دریافته است که آووکادو از لحاظ ذخیره پتاسیم بسیار غنی است و هر میوه آن سه برابر موز پتاسم دارد. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 19 اردیبهشت 1390 |
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گیلان گفت: با آموزش بیشتر کشت قارچ، فرصتهای شغلی مناسبی برای زنان و جوانان روستایی فراهم می شود. علی اصغر داداش پور با بیان اینکه در کشور ما هر ساله مقادیر زیادی از پسماندهای محصولات کشاورزی مانند کاه و کلش غلات به نوعی از بین رفته و از چرخه بهره وری صحیح خارج و سبب آلودگی محیط زیست می شود، این در حالی است که این مواد و ضایعات برای پرورش قارچ بسیار مناسب هستند، گفت: تامین ماده غذایی سالم و سرشاز از پروتئین، استفاده بهینه از ضایعات برنج و ایجاد فرصتهای شغلی در روستا برای جوانان و زنان روستایی و افزایش درآمد خانوارهای روستایی از عوامل مهم گسترش کشت قارچ به شمار می روند. |
یک متخصص تغذیه گفت: طالبی به دلیل داشتن ویتامین a برای خون سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.میترا زراتی اظهار داشت: طالبی بسیار کم کالری است و سرشار از ویتامین های a ، c و پتاسیم است. وی گفت: طالبی اشتهاآور است و به دلیل داشتن پیش ساز بتاکاروتن برای خون سازی و تقویت سیستم ایمنی بسیار اهمیت دارد و برای استحکام استخوان ها نیز ویتامین a بسیار ضروری است که می توان بعد از غذا از طالبی استفاده کرد. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 18 اردیبهشت 1390 |
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز گفت: سالانه 10 هزار تن محصول گلخانه ای و بیش از 300 میلیون اصله نشاء سبزی و صیفی در استان بوشهر در سطح 43 هکتار فضای گلخانه ای تولید می شود. خسرو عمرانی در نشست مدیران ستادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعال بودن 64 واحد گلخانه ای در استان افزود: بیش از 90 درصد فضای گلخانه ای استان به کشت گوجه فرنگی اختصاص دارد. |
منبع : شبکه خبری صنایع غذایی ایران تاریخ : 16 اردیبهشت 1390 |
تربچه از جمله سبزی هایی است که هم ریشه و هم برگ آن دارای خواص فراوانی است. تربچه گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می رسد . برگ های آن پهن ، ناصاف ، کرک دار و با بریدگی های نامنظم است. گل های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که در انتهای شاخه ظاهر می شود. برخی از خواص این گیاه عبارتند از: . برگ و ریشه تربچه دارای مقدار فراوانی ویتامین c است. . مقدار ویتامین c موجود در برگ های این سبزی، نسبت به ریشه آن پنج برابر بیشتر است. |
منبع : همشهری آنلاین تاریخ : 14 اردیبهشت 1390 |
یک متخصص تغذیه گفت: گیلاس اشتها آور، آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت می کند و باعث خوش خلقی می شود.مرتضی صفوی اظهار داشت: گیلاس یکی از میوه های لطیف و سرشار از املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، گوگرد و آهن و کبالت، مس، منگنز و روی است. وی گفت: گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است. سموم بدن را دفع می کند و همچنین برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 14 اردیبهشت 1390 |
یک متخصص پوست و مو گفت: شاه توت و توت فرنگی به دلیل اینکه سرشار از آنتی آکسیدان هستند برای شادابی پوست مفیدند.مجتبی امیری اظهار داشت: پوست به عنوان وسعیترین ارگان بدن در مواجه شدن با عوامل خارجی نقش مهمی را بر عهده دارد. وی با بیان اینکه رادیکا ل های آزاد به پوست آسیب وارد می کنند، گفت: این رادیکال ها یون هایی هستند که در فعل و انفعالات بر ارگان های اصلی پوست اثر می گذارند و موادی به نام آنتی اکسیدان بر رادیکال های آزاد تأثیر می گذارند و موجب از بین رفتن آنها می شوند. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 13 اردیبهشت 1390 |
یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف ذغال اخته از عفونت ادراری، دیابت و امراض قلبی پیشگیری می کند.میترا زراتی اظهار داشت: ذغال اخته میوه ای نوبرانه است که حاوی مقادیر زیادی آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین های e و c و فلاوونوئیدهاست. وی گفت: ذغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان است و مقاومت بدن در برابر بیماری های غیر واگیر که رادیکال های آزاد موجب بروز آن می شود، را بالا می برد. این کارشناس تغذیه افزود: مصرف ذغال اخته برای پیشگیری از بروز عفونت در مجاری ادراری مفید است به دلیل اینکه ذغال اخته از چسبیدن باکتری بیماری زای "اشرشیاکلی " به دیواره مجرای ادرار جلوگیری می کند و موجب دفع آن از طریق ادرار می شود. |
منبع : سلامت نيوز تاریخ : 13 اردیبهشت 1390 |
در حالی گرانی قیمت میوه به مشکل روز خانواده های خراسانی تبدیل شده است که نوبرانه بهاری نیز کام مشهدی ها را شیرین نکرد. با گذشت تعطیلات نوروزی، مردم انتظار داشتند، قیمت میوه در مشهد تعدیل شده و سطح عمومی قیمت ها به روزهای قبل از آغاز سال جدید نزدیک شود، اما این انتظار نه تنها محقق نشده است، بلکه نرخ بعضی از میوه ها به روند صعودی خود همچنان ادامه می دهد.بررسی قیمت ها در چند ماه پایانی سال و مقایسه آنها در روزهای اخیر بیانگر این موضوع است که قیمت بعضی از محصولات باغی تا 70 درصد افزایش یافته است؛ به عنوان مثال هر کیلوگرم سیب زرد مرغوب از 1200 تومان به بیش از دو هزار تومان و یا موز به عنوان یکی از میوه های پر تقاضای بازار از هر کیلوگرم 950 تومان به 1750 تومان افزایش یافته است. |
منبع : شبکه خبری صنایع غذایی ایران تاریخ : 13 اردیبهشت 1390 |